Sensational traditions

Traditie en authenticiteit

Groenten die de essentie van traditie en authenticiteit vangen, verdienen een unieke plaats in het assortiment. Daarom selecteert Rijk Zwaan deze gewassen voor de Sensational Traditions. Groenten met een lokaal verhaal, in een moderne vorm.

Authentiek en eigen

In een gestandaardiseerde wereld krijgen producten met een lokale traditie en unieke authentieke eigenschappen meer waarde. Groenten met een eigen verhaal, met eigen receptuur bieden mogelijkheden om lokaal te segmenteren. Een duidelijke herkomst en  recepten van vroeger spelen in op de behoefte aan storytelling en local for local.

Moderne maatstaven

Bereidingswijze en gebruiksmogelijkheden van traditionele groenten moeten passen bij de moderne consument. Ook moeten resistenties, productie en houdbaarheid uiteraard up to date zijn. Rijk Zwaan heeft een reeks traditionele groenten uit verschillende landen door veredeling opgetild naar moderne maatstaven voor teelt, distributie en consumptie. Door ze geschikt te maken voor een bredere teeltregio is een ruime afzet mogelijk. Ze zijn voor u geselecteerd in de Sensational Traditions-lijn.

Kennis maken

Welke traditionele groente past bij uw markt? We nodigen u uit om het verhaal te delen en het assortiment te verrijken.