Sensational snacks

Snackgroenten

Steeds meer mensen kiezen voor een gezonde snack. Zo vergroten snackgroenten wereldwijd de consumptie van groenten. Rijk Zwaan heeft rassen geselecteerd die perfect aansluiten bij de wensen van de moderne consument: lekker, makkelijk en gezond. We hebben ze opgenomen in onze Sensational Snacks-lijn.

Lekker, makkelijk en gezond

De snackgroenten van Rijk Zwaan hebben een prima smaak en een opvallend aantrekkelijk uiterlijk. Ze zijn handzaam, eenvoudig te verpakken en in een paar happen te verorberen. Ideale snacks om mee te nemen of onderweg te kopen dus.

Steeds meer keus

Honingzoete pruimtomaatjes voor het premiumsegment? Hoogproductieve cherrytomaten voor het basissegment, of een verrassende combi? Rijk Zwaan heeft een gedifferentieerd en groeiend assortiment voor de snackmarkt. 

Partner

Onze veredelaars kennen de belangrijke marktvereisten voor nieuwe rassen. Jaarrond een consistente smaak, goede houdbaarheid, aantrekkelijke presentatie en steeds weer iets nieuws voor verschillende marktsegmenten. Betrouwbare en hoge productie blijven natuurlijk de basis voor een succesvol gewas.

Proeven

We ontwikkelen rassen voor verschillende teeltregio’s. Met nieuwe specifieke rassen, demovelden, innovatieve verpakkingen of samples helpen we markten openbreken. Elk teeltgebied en elke afzetmarkt vraagt een eigen aanpak. Onze specialisten weten dat en kunnen u persoonlijk passend advies geven. We nodigen u graag uit op een van onze demovelden, zodat u onze rassen met eigen ogen kunt zien. En proeven natuurlijk.