23 Feb 2022

Rijk Zwaan presenteert een palet van kleurrijke groenten tijdens Fruit Logistica 2022

Iedereen hunkert naar kleur in zijn leven, en wat is aantrekkelijker dan een schap met kleurrijke verse groenten? Op de Fruit Logistica van 5-7 april presenteert groenteveredelingsbedrijf Rijk Zwaan haar palet van frisse, gezonde en inspirerende groenten om retailers te helpen meer kleur toe te voegen aan de AGF-categorie. Mis het niet!

Colourful Products

Rijk Zwaan is een innovatieve partner voor categoriegroei voor zowel retailers, handelaren als andere partners in de keten. Of je nu geïnteresseerd bent in de verrassende paarse 'Lavender' bloemkool, kleurrijke snackgroenten, tomatenmedleys of het nieuwste Salatrio 'slaboeket' met een aantrekkelijke mix van kleuren en bladvormen, deze en andere kleurrijke groenten presenteert het bedrijf op de Fruit Logistica in Berlijn in april.

Colourful Partnerships

Ook staat de samenwerking tussen telers, retailers en andere ketenpartners om voor een aantrekkelijke groente- en fruitcategorie te zorgen in de schijnwerpers. De ambitie van Rijk Zwaan om samen succes te behalen wordt onderstreept door het motto: ‘Sharing a healthy future’. Recente voorbeelden van samenwerking zijn onder meer de partnerships van het bedrijf met de Canadese telers Windset Farms en Whole Leaf, en met de Braziliaanse teler Família Iaronka.

Colourful Society and People

Door groenten met een langere houdbaarheid te veredelen, helpt het bedrijf voedselverspilling te minimaliseren en stelt het zijn partners in staat om verpakkingen waar mogelijk te verminderen. Experts van Rijk Zwaan zijn aanwezig tijdens Fruit Logistica om meer te vertellen over deze en andere duurzame oplossingen.

Regel een afspraak bij Fruit Logistica of in het Retail Center in Berlijn

Na de afgelopen twee jaar kijkt het Rijk Zwaan-team er naar uit om klanten en contacten opnieuw persoonlijk te ontmoeten tijdens Fruit Logistica in Berlijn en om het palet van frisse, gezonde en inspirerende groenten van te presenteren. De stand bevindt zich in Hal 1.2, D-04.

Net als voorgaande jaren zijn bezoekers ook welkom in het Rijk Zwaan Retail Centre in Berlijn, een ontmoetingsplek en onderzoeksfaciliteit speciaal ontworpen om innovaties voor de AGF-categorie te presenteren. Ga voor een persoonlijke afspraak naar www.rijkzwaan.com/retailcenter.

Zien we je in Berlijn?