17 May 2022

Rijk Zwaan maakt zich op voor een drukke agenda met interessante evenementen in juni

Rijk Zwaan maakt zich op voor een drukke agenda met interessante lokale en internationaal georiënteerde evenementen in de maand juni. Over minder dan vier weken presenteert het groenteveredelingsbedrijf haar veelbelovende nieuwe en kleurrijke rassen op haar eigen Hydroponics en Outdoor Demo. Daarnaast deelt Rijk Zwaan haar kennis en diensten op het gebied van high-tech teelt op de GreenTech in Amsterdam en verwelkomt het bedrijf bezoekers op de Fruit Crop pop-up demo.

Hydroponics Demo in Dinteloord

Rijk Zwaan's hydroponics demo vindt plaats van 13-24 juni in Dinteloord, vlakbij Fijnaart. Hier presenteert het bedrijf haar kleurrijke 'levende sla'-concepten Salatrio® en Salanova®, evenals haar efficiente oplossing voor de vers gesneden markt: Salanova Teenleaf. Daarnaast zal tijdens deze demo de schijnwerper gericht zijn op een interessant sla-ras, die voorziet van een hoog aantal hamburgerformaat bladeren. Rijk Zwaan kijkt ernaar uit om bezoekers te verwelkomen op de nieuwe en inspirerende locatie in Dinteloord voor waardevolle en stimulerende gesprekken over bestaande en nieuwe projecten voor hydroponics.

Outdoor Demo in Fijnaart

Gelijktijdig met de hydroponics demo houdt Rijk Zwaan ook haar outdoor demo. Tijdens de demo zal Rijk Zwaan's uitgebreide bladgewassen assortment onder de aandacht gebracht worden. Andere interessante noviteiten zijn onder meer de kleurrijke bloemkoolrassen die deel uitmaken van Rijk Zwaan's Bloom-label, plus de Pb Defense-rassen die een sterke resistentie hebben tegen knolvoet. Bezoekers wordt aangeraden vooraf een afspraak te maken voor beiden demo's, zodat ze niets hoeven te missen!

GreenTech in Amsterdam

Van 14 tot en met 16 juni is Rijk Zwaan aanwezig op GreenTech in Amsterdam. Het bedrijf zal met name inzoomen op haar kennis op het gebied van high-tech productiemethoden, haar speciaal veredelde rassen voor high-tech teelt, retailmarkten en samenwerkingen binnen het netwerk van glastuinbouwleveranciers. Tijdens de beurs zullen experts van Rijk Zwaan deelnemen aan diverse paneldiscussies en presentaties om inzichten te delen over de high-tech oplossingen en diensten van het bedrijf. Meer informatie over de bijdrage van Rijk Zwaan tijdens de beurs is te vinden op de GreenTech event pagina, waar ook de mogelijkheid is om een afspraak in te plannen met het Horticultural Projects team.

Fruit Crop Pop-up Demo bij Ter Laak in Wateringen

Net als vorig jaar is Rijk Zwaan aanwezig met een pop-up demo bij Ter Laak Orchids in Wateringen. Bezoekers van de GreenTech worden uitgenodigd hun reis te verlengen en een bezoek te boeken aan een van Rijk Zwaan's demo's - de hydroponic demo of fruit crop pop-up demo. Deze demo loopt van mei tot eind september en toont diverse interessante rassen van tomaat, komkommer, paprika en aubergine. Bekijk hieronder een sneek peak van de pop-up demo bij Ter Laak van vorig jaar.