19 Jan 2022

Rijk Zwaan’s Hydroponics Demo - Nederland

Net als voorgaande jaren staat Rijk Zwaan's Hydro Demo in Fijnaart ook dit jaar weer op de agenda, van 31 januari tot en met 11 februari 2022. Deze demo staat in het teken van onze ruime keuze aan innovatieve en kleurijke slasoorten die speciaal verdeeld zijn voor hydroponic teeltsystemen. Van de aantrekkelijke Salatrio en Salanova® Teenleaf-concepten tot de knapperige en sappige Crunchy Lettuce, het assortiment is van alle smaken voorzien.

Kleurrijk hydroponics assortiment

Als onderdeel van Rijk Zwaan's overkoepelende 'Colourful Life'-thema, zullen onze kleurrijke rassen voor hydroponics flink in de schijnwerpers staan tijdens de Hydro Demo. De displays zullen gebaseerd zijn op drie belangrijke hydroponics concepten: 1) Een aantal nieuwe Salatrio-combinaties die consumenten voorziet van een in het oog springend en kleurrijk slaboeket met een overvloed aan bladeren van gelijke grootte die in één keer gesneden kunnen worden, 2) Salanova Teenleaf, geteeld op een hoge dichtheid, - de machinaal oogstbare en kant-en-klare hydroponics sla die verkrijgbaar is in een breed scala aan aantrekkelijke kleuren, texturen en bladvormen, en 3) Meerdere Romaine en Crunchy Lettuce-rassen, die voldoen aan de toenemende vraag naar op hydroponics geteelde zoete en knapperige slasoorten, die tegelijkertijd ook een goed gewicht en goede tolerantie tegen tip burn bieden. 

Contact

De teamleden van Rijk Zwaan kijken ernaar uit om alle kleurrijke en innovatieve slaconcepten van Rijk Zwaan te presenteren tijdens de demo en iedereen te inspireren met Rijk Zwaans brede hydroponics assortiment.

Voor meer informatie over hydroponics, neem een kijkje op onze hydroponics pagina.