21 Mar 2016

Jonge talenten maken kennis met Rijk Zwaan

Op donderdag 17 maart organiseerde Rijk Zwaan wederom de Young Professionals Inhousedag. 22 talenten kwamen naar het kantoor van Rijk Zwaan in De Lier om het Young Professionals programma én het bedrijf te leren kennen.

Wederzijdse kennismaking

“Het doel van deze dag was een wederzijdse kennismaking”, aldus Angela van der Maarel, Recruiter bij Rijk Zwaan. “Het gevarieerde programma, bestaande uit een rondleiding, diverse presentaties en het uitwerken van cases, werd goed ontvangen. Door de verschillende achtergronden van de deelnemers ontstond er een leuke groepsdynamiek. Ze gingen aan de slag met verschillende cases, gericht op Supply Chain en Productie, Marketing & Business Development en ICT.  In deze vakgebieden hebben wij regelmatig vacatures voor jonge talenten. De cases hebben we dit jaar extra pittig gemaakt.  De deelnemers konden zo laten zien hoe ze met complexe vraagstukken omgaan en of ze onder tijdsdruk kunnen presteren. Tijdens de lunch en borrel hadden de deelnemers de gelegenheid om met meerdere collega’s binnen Rijk Zwaan kennis te maken en van de sfeer die hier heerst te proeven.”

“Bij een groot, internationaal bedrijf als Rijk Zwaan zijn er veel mogelijkheden, ook voor starters met een achtergrond in logistiek, bedrijfskunde of economie. Voor de 22 uitgenodigde talenten was dit direct de eerste stap in het sollicatieproces van het Young Professional programma. Aan het einde van de dag kregen de deelnemers dan ook meerdere vacatures mee die aansluiten bij dit programma. Eind maart vinden de eerste gesprekken plaats.”

Young Professional Day