20 May 2016

Brandweerbus met Rijk Zwaan tomaten

Op vrijdag 20 mei is het wereldwijd Food Revolution Day, een jaarlijks terugkerend initiatief dat door chef-kok Jamie Olivier is opgezet. Het doel van deze dag is aandacht voor verse en gezonde voeding thuis en op scholen. Love my Salad en Chef het Samen komen samen in actie in een opvallende tomaatrode brandweerbus.

Past bij ons

“Het initiatief Food Revolution Day past bij onze ambitie om kinderen te inspireren om gezond te eten”, vertelt Annelies Blaauwkamer, Community Manager van Love my Salad. “Daarom rijden we vrijdag rond in Amsterdam West en delen gratis snoeptomaatjes en gemakkelijke salade recepten uit aan kinderen. We doen dit samen met Chef het Samen, een platform waarin alles draait om de vraag: hoe krijg je kinderen vrolijk aan de groente? Als kinderen koken met een vriendje of vriendinnetje vinden ze groente vaak erg lekker. Love my Salad is vooral inspirerend, Chef het Samen laat de kinderen zelf aan de slag gaan. We hebben elkaar daar helemaal in gevonden!” Volg de route van de brandweerbus op vrijdag 20 mei via de hashtags #tomatenbus #foodrevolution.

Love my Salad
Love my Salad is geïnitieerd door Rijk Zwaan. Consumenten, chefkoks, bloggers en telers van over de hele wereld komen samen op www.lovemysalad.nl om elkaar te inspireren met hun passie voor groenten en salades. Inmiddels heeft Love my Salad meer dan 242.000 fans op Facebook.

Fire buss of Rijk Zwaan at the Food Revolution Day