Cubelli

Cubelli

Variatie in vorm, smaak en bereidingsmogelijkheden verleiden consumenten en koks tot het gebruik van meer groenten. Rijk Zwaan stimuleert de consumptie van groenten met steeds nieuwe producten. Met de Cubelli-tomaten biedt Rijk Zwaan een serie tomaten die zich onderscheiden in vorm, smaak en bereidingsgemak. Telers en retail kunnen Cubelli gebruiken als inspiratie, om deze eigenschappen herkenbaar te maken en hun eigen activiteiten te versterken.

Speciale eigenschappen

Cubelli-tomaten hebben een bijzondere, tikje hoekige vorm. Bij verhitting blijven de tomaten stevig en verandert de vorm niet. Ze lenen zich daarom goed om te vullen of te verwerken in de oven.

De volle, kruidige smaak onderscheidt zich van andere tomatenrassen. De Cubelli’s scoren significant beter in consumentenstudies door een hoge Brix-waarde. De smaak blijft constant, ook als de tomaten verder rijpen.

Cubelli-tomaten zijn er zowel als losse tomaat als in trosvorm.

Cubelli inspiratiemerk

Rijk Zwaan heeft het Cubelli-label gecreëerd om telers en retailers te helpen met het vermarkten van deze tomaten. In dit label komen verkoopargumenten samen voor telers, retailers en consumenten.

Het label ondersteunt en inspireert de activiteiten van afnemers. Zij kunnen Cubelli gebruiken of onderdelen kopiëren om de sterke eigenschappen van de tomaten herkenbaar te maken. Bijvoorbeeld door onze foto’s en recepten te gebruiken om consumenten of koks te inspireren. Retailers kunnen onderdelen overnemen om hun private label te versterken.

Meer informatie over Cubelli tomaten